SMQ Vapour

Støt Damp-Partiet med en vælgererklæring (HER) eller klik på logo

Partiet er stiftet af brugerne af e-damp. Vi har aldrig haft et ønske om at gå ind i politik, tværtimod har vi haft tiltro til, at de folkevalgte politikere gjorde deres pligt, og levede op til forventningen om, at lovgivning baseres på evidens og ikke på følelser. Desværre har vi mistet tiltroen til politikerne, og da medierne ikke vil tale med os, ser vi ikke andre muligheder end at gribe til yderligheder, og forsøge at få rettet op på den del af aftalen der vil få katastrofale sundhedsmæssige konsekvenser både for damperne men også rygerne i Danmark.

D. 18. december 2019 landede regeringen og støttepartierne en aftale, den såkaldte “plan mod tobak”. Selvom e-cigaretter intet har med tobak at gøre, omfatter en stor del af tobaksaftalen også e-cigaretter, herunder smag i e-væske.
Alle former for smag beregnet til eller i e-væsker til e-cigaretter med undtagelse af mentol- og tobakssmag bliver forbudt at sælge i Danmark. 

Aftalen baserer ikke på fakta men derimod på følelser, uvidenhed og misinformation. Politikerne har ikke lyttet til branchen herhjemme, da branchen fejlagtigt betragtes som værende en del af tobaksindustrien. 

Vi skal beskytte børnene mod rygning, og både forbrugerne og branchen er enige – INGEN hverken børn, unge eller voksne bør benytte e-cigaretter hvis ikke de er tidligere rygere som ønsker at skifte til mindre skadelige alternativer til rygning. 

 

SMQ Vapour  - Irisvej 18 B - 8500 Grenaa -  Mobil [+45] 3172 5578  -  CVR 41272023
Webshop fra e-hjemmeside.dk
www.smqvapour.dk
Du skal være mindst 18 år for at købe på vores hjemmeside.
Bekræft venligst din alder